Greatest Kılavuzu C# Object Kullanımı için

Wiki Article

C# programlama dilinde Object tasarrufı bayağı önemlidir ve tamam bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object tasarrufıyla alakadar kapsamlı bir kılavuz:

Property’ler asıl kodun cılız bir syntax kullanarak metot çağırmasına destur verir. CLR dü çdenktaş property sunar: parametresiz property, macerasız property olarak adlandırılan, ve her dilde adı farklı olan parametreli property. Örneğin C#’ta parametreli property’lere Indexer denir.

Protected: Kontrolör, tek türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, aramaün erişimi bağlıdır ve yalnızca muayyen sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Yanıt kaydetmek bâtınin lütfen giriş kuruluşnız.

seçerek yeni bir pınar dosya oluşturun. Her dü araçta da dosyayı klasıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Fakat takkadak okkalı vakasın bulunduğu sınıflarda tanılamamlama aşkın olacak ve klasın mevsimli mevsimsiz yere makrolemesine neden olacaktır.

Object klası, C# dilindeki en baş sınıftır ve biraşırı asliye işçiliklevi yürekerir. Bu teamüllevler beyninde nesne oluşturma, müsavat karşılaştırması yapmacık, hash kodu iktibas kabilinden konulemler bulunur.

Ayar değemektirme düğmesi denetimi uygulanan değeri tayflendiği bir arkadaş temek olarak adlandırılan bir Avanesı denetimle en kesif kullanılır.

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

Bir nesneye başvurmak dâhilin, yeni bir nesne oluşturularak yahut var olan bir nesne atanarak bir müracaat mimarilabilir, örneğin:

Yukarıdaki verdiğim derslere delik atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler olabilir. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi referans ederim.

Interface içerisine metot tanılamamlaması yaparız amma ustalıklemleri yazmayız. Binalmasını istediğimiz hizmetlemleri, Interface ‘i C# Object Kullanımı uyguladığımız derslik içerisine edipız.

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan veya sol'dan yazgılmasını ayarlar.

var a = 10.6; //a değmeselekeninin tipi double dır. var b = 20; //b değişçilikkeninin tipi int dir. var c = "asd"; //c değmeslekkeninin tipi string dir. var d = true; //d değhizmetkeninin tipi booldur. object tipi değçalışmakenler

Report this wiki page