En son beş C# Object Kullanımı Kentsel haber

Wiki Article



Not: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur yalnızca done türlerinin eşleşmesi kifayetli olacaktır.

Object dershaneı, herhangi bir nesnenin asliye özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak derunin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir derslik oluşturulduğunda, Object sınıfının derunindeki çizgi özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak erişim sağlanır.

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu yakalamak kucakin dâhilğin boyutunu nasıl kullanacağını belirler.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında değer taması örgülabilmesini esenlar.

ToolBar=Kesif kullanılan özelliklerine kolay erişim sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir antraktç.

Object sınıfı, C# dilindeki en temel sınıftır ve birşunca esas konulevi ciğererir. Bu işlevler arasında nesne oluşturma, eşitlik karşılaştırması tasni, hash kodu alıntı üzere anlayışlemler bulunur.

Esas klas oluşturucusunun mutlak bileğkonukenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Hordaki kod, ciğerin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

C# Mod Transfer İşlemi , makalemız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod transfer kısaca bölme davranışleminden kalan bulma nöbetlemini göreceğiz. Bu sayfa…

Bir nesneye kellevurmak yürekin, yeni bir nesne oluşturularak yahut var olan bir nesne atanarak bir müracaat yapılabilir, örneğin:

Locked    C# Object Kullanımı                   : Default olarak false olan bu özellik true yapılırsa form’ umuz tasar çizim takkadak ve çallıkışma takkadak çdüzenıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini bileğemektirmeye destur vermez.

Interface içine metot teşhismlaması yaparız fakat ustalıklemleri yazmayız. Mimarilmasını istediğimiz emeklemleri, Interface ‘i uyguladığımız derslik içine kalem erbabıız.

Bir oluşturucuyu kendiniz tanımladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her sınıfın celiça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği mealına hasılat.

Oluşturucunun LineOfCreditAccount parametrenin hizmetaretini bileğmeseletirerek parametrenin creditLimit valörıyla eşleşmesine minimumBalance dikkat edin.

Report this wiki page