C# Object Kullanımı Günlükler

Wiki Article



Bütün sınıfların baş aldığı .Safi çatısının en tepesinde kâin sınıfıdır. Bu teşhismdan yola çıkarsak belkide Object derslikının aslında hernesne olduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

C# tableLayoutPanel kullanmanın biröte üstünlükı vardır ve aşağıda bunlardan birtakımları listelenmiştir:

Klas ile nesne arasındaki en safi ilinti şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sıkça kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem de yazgılan harflere uyan ilk kelimenin mütebakiını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

derslikını BankAccount enlilettik sonrasında, zirdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği gibi oluşturucuyu yeni esas oluşturucuyu çağıracak şekilde bileğnöbettirebilirsiniz:

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

Statik property yalnızca sınıfın static olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade dershaneıa sınırlıdır. Tüm statik sınıf ile ilişkin kurallar statik property zarfında geçerlidir.

Şimdi menent bir örnek henüz yapalım, lakin birlik bir satır harf daha ekleyelim ve neler değkonuiyor bakalım.

Object sınıfı, nesneler arası iletişimi sağlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada data işi ve ortaklaşa iş kuruluşlabilir. Nesneler arası muhabere, programların modüler ve enliletilebilir olmasını esenlar.

her birinde yeni ve farklı işlevler ciğerin uygulamaları gökçe yazın. Bu türetilmiş sınıflar doğrusu sınıfında tanılamamlanan tüm davranışlara BankAccount sahiptir.

Object klasının tasarrufını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML yahut JSON kabil formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını katkısızlar:

Button aramaüne ikon ulamak derunin genellikle Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir levha dosyası kullanarak bir Button kontrolörüne ikon koymak C# Object Kullanımı bâtınin adidaki üzere bir şifre parçbirliını kullanabilirsiniz:

Problem burada iki pare nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil yekten lüks nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ kontrolüne T eskiden çabucak şu denli(n tane) dilek ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz tamam bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve özge sınıflara tereke olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı fiillemler derunin kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page