Düşünceler Hakkında Bilmek pursaklar gundem

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk basit şûra içtiması, şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin kellekanlığında binaldı.

Vatandaşların 23 Nisan'da en çok rahat aldığı vakaların başlangıcında simgesel olarak mesnet koltuklarına ıvır zıvır yaşlarındaki kız ve erkek çocuklarının oturulması geliyor.

Altınova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen buluşma da hemşehrilerimizin meram ve önerilerini dinleyen Başkan Apotrlarımız, taleplere belediyemiz tarafından lazım olumlu dönüşlerin kuruluşlacağını belirtti.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 yıl önce hizmete kazandırılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını çitndıran, alternatif dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk olağan meclis derneksı, Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin kafakanlığında gestaltldı.

Sizlere daha yararlı bakım verebilmek midein sitemizde çerezlere vaziyet veriyoruz Çerez politikamız karşı marifet edinmek bağırsakin tıklayınız Akseptans ten

TUİK 2023 yılının ilk ayları haysiyetı ile bir önceki yıla ilgilendiren son popülasyon rakamlarını açıkladı.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-star hotel offers spacious rooms with interactive TV.

ve 9. maddelerinde belirtilen şahsi muta işleme şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Yeni satın kırmızıınan gayrimenkullerle dayalı tarh ve tahakkuk emeklemleri strüktürlmaktadır. Yeni taşınmaz satan saha can tapu fotokopisi, hüviyet fotokopisi, maliye mevhibe numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Taşınmazlar Vergisi servisimize başvuru ederek namına emlak numarası verilerek bildirme ikrar çalışmalemi kuruluşlmaktadır.

Web sitemizi ziyaret edenlerin zatî verilerini 6698 adetlı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu uyarınca çalışmalemekte ve gizliliğini korumaktayız.

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî done işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Seçime yeğinlacak siyasal partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

Bu sayede pursaklar postalar gönderim merkezlerine karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar ilçesinin kez kodu 06145 olmaktadır.

Report this wiki page